16 juni 2011: De winnaars van Thinkquest2 zijn bekend.

Er is heel veel gestemd, er zijn door leerkrachten argumenten toegevoegd en alle sites zijn goed bekeken. Eigenlijk verdienen veel sites een prijs, want er is veel moois, leuks en behoorlijk interessants te zien. Doordat ook alle makers konden stemmen is er een duidelijke uitslag.
Een enkele dubbele stem werd door het systeem opgemerkt / verwijderd.

Goed was om te zien dat er veel verschillende meningen waren, want er is zeer divers gestemd.
Uiteindelijk zijn de winnaars vastgesteld. Op de
volgende pagina’s  een overzicht en dan kun je zelf nog eens kijken of je je erin kan vinden. Uiteraard is er een eerste prijs en ook een tweede prijs. De derde prijs is voor twee teams /scholen, want die behaalden hetzelfde aantal stemmen. Naast de vierde en vijfde prijs zijn er nog een aantal Tipprijzen. Vijf sites die net niet genoeg stemmen hadden, maar zeker wel de TIP waard om nog eens goed te bekijken.

Een prijs is de kers of de slagroom op de taart. Maar ik hoop van harte dat iedereen vooral heeft genoten van het maken van de websites en zeker ook van het bekijken. Het enthousiasme dat ik tegenkwam stimuleert om volgend jaar weer door te gaan.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd en ik hoop dat velen nog eens de tijd vinden om de gemaakte websites de komende tijd nog eens te bekijken.  Alle sites blijven beschikbaar via www.thinkquest2.nl

 

Tenslotte bedank ik ook nog alle coaches voor de goede samenwerking.

Ed de Haas

archief